Kids Club

Welkom bij de kidsclubpagina! – Vanwege de coronamaatregelen zijn we tijdelijk gesloten. We laten het jullie weten als we weer open kunnen óf een andere activiteit organiseren.

 

Tijdens Kidsclub Voorburg kun je knutselen, spelletjes spelen, zingen en naar spannende verhalen over de bijbel luisteren! De Kidsclub is iedere tweede zaterdag van de maand. 

De Kidsclub is voor kinderen van 4 tot en met 12.

De activiteit die we doen is iedere keer anders: we knutselen, doen spelletjes, spelen toneel, vertellen verhalen en doen nog veel meer.

De Kidsclub start om 10:30u en duurt tot 12:15u.

De Kidsclub vindt plaats in Wijkcentrum De Groene Loper, Van Royenstraat 2 in Voorburg (achter basisschool De Driemaster).

Klik hier voor alle data!

 

De Kidsclub is gratis. Je hoeft je niet van tevoren op te geven, maar het is voor ons wel handig. Aanmelden kan via kidsclubvoorburg@gmail.com. Houd deze website in de gaten, of geef je contactgegevens door via de mail, om te weten wat we dan gaan doen!

De kidsclub staat onder leiding van Ludy en Sam van der Zwan, Pauline de Jong en Thea en Franke-Jan Waterlander.

Lees hier meer over ons!

 

 

 

Kidsclub in coronatijd

In september (2020) starten we weer met de kidsclub. Vanwege corona mogen ouders niet langer naar binnen maar brengen tot aan de voordeur. Als uw kind verkouden is, vragen wij u uw kind niet te brengen. Ook de leiding komt niet in het geval van verkoudheid. Verder hebben we nog een aantal kleine aanpassingen doorgevoerd, de kinderen zullen daar niet veel van merken. Heeft u vragen of opmerkingen hierover, mail dan naar kidsclubvoorburg@gmail.com.