Let’s Meet!

Vind je het leuk nieuwe mensen te leren kennen? Een gezellige tijd te hebben? En vind je het interessant na te denken over zin, geluk, god en geloof? Je bent van harte welkom bij Let’s Meet!

Let’s Meet organiseren we iedere maand. Op 23 juni is de volgende Let’s Meet! De Let’s Meet vindt plaats in wijkcentrum De Groene Loper in Bovenveen in Voorburg.

We beginnen Let’s Meet! met samen koffie, thee of limonade drinken met iets lekkers. Daarna gaan we samen aan de slag met het thema van de ochtend, bijvoorbeeld keuzes maken, liefde, vertrouwen of twijfel. Over dit thema gaan we in gesprek aan de hand van een verhaal uit de bijbel. Ook zingen we en luisteren we naar een verhaal of kijken we naar een toneelstuk. Voor de kinderen is er vaak een knutsel. Let’s Meet! sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

Let’s Meet is dus zowel voor volwassenen als voor kinderen. Iedereen is welkom! Wie je ook bent, wat je ook gelooft!

Let’s Meet vindt plaats in wijkgebouw De Groene Loper in Voorburg (Van Royenstraat 2). Kom gerust langs! Hier vind je de datum van de volgende Let’s Meet.

Het programma van een Let´s Meet ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 10.30u ben je welkom! We starten met samen koffie of limonade drinken tot 11.00u.
  • Van 11.00u tot ongeveer 11.45u vindt de Meeting plaats.
  • Van 11.45u tot 12.30u is er de lunch.

Let’s Meet organiseren we sinds maart 2017. Iedere keer is er een leuke groep aanwezig!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Hieronder zie je wat foto’s die tijdens de Let’s Meet zijn gemaakt.