Let’s Meet!

Vind je het leuk nieuwe mensen te leren kennen? Een gezellige tijd te hebben? En vind je het interessant na te denken over zin, geluk, god en geloof? Je bent van harte welkom bij Let’s Meet!

Let’s Meet organiseren we iedere maand. Vanwege Corona vindt Let’s Meet online plaats. De volgende Let’s Meet is op 28 februari!

We beginnen Let’s Meet! met samen koffie, thee of limonade drinken met iets lekkers. Daarna gaan we samen aan de slag met het thema van de ochtend, bijvoorbeeld keuzes maken, liefde, vertrouwen of twijfel. Over dit thema gaan we in gesprek aan de hand van een verhaal uit de bijbel. Ook zingen we en luisteren we naar een verhaal of kijken we naar een toneelstuk. Voor de kinderen is er vaak een knutsel. Let’s Meet! sluiten we af met een gezamenlijke lunch. Wel is het zo dat door het Coronavirus dit op onderdelen anders kan gaan.

Let’s Meet is dus zowel voor volwassenen als voor kinderen. Iedereen is welkom! Wie je ook bent, wat je ook gelooft!

 

Let’s Meet vindt normaal gesproken plaats in wijkgebouw De Groene Loper in Voorburg (Van Royenstraat 2). Kom gerust langs! Hier vind je de datum van de volgende Let’s Meet.

 

Het programma van een Let´s Meet ziet er normaal als volgt uit. Op dit moment hebben we een aangepast programma omdat het online plaatsvindt.

  • Om 10.30u is de deur open.
  • We starten met samen koffie of limonade drinken tot 11.00u.
  • Van 11.00u tot ongeveer 11.45u vindt de Meeting plaats.
  • Van 11.45u tot 12.30u is er de lunch.

 

Let’s Meet organiseren we sinds maart 2017. Iedere keer is er een leuke groep aanwezig; tussen de 25 en 35 mensen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Hieronder zie je wat foto’s die tijdens de Let’s Meet zijn gemaakt.