Kids Club

Hoera de kidsclub is weer open!

Tijdens Kidsclub Voorburg kun je knutselen, spelletjes spelen, zingen en naar spannende verhalen over de bijbel luisteren! De Kidsclub is iedere tweede zaterdag van de maand. 

De Kidsclub is voor kinderen van 4 tot en met 12.

De activiteit die we doen is iedere keer anders: we knutselen, doen spelletjes, spelen toneel, vertellen verhalen en doen nog veel meer. Klik hier voor meer informatie over de komende kidsclub.

De Kidsclub start om 10:30u en duurt tot 12:15u.

De Kidsclub vindt plaats in Wijkcentrum De Groene Loper, Van Royenstraat 2 in Voorburg (achter basisschool De Driemaster).

Klik hier voor alle data!

De Kidsclub is gratis. Je hoeft je niet van tevoren op te geven, maar het is voor ons wel handig. Aanmelden kan via kidsclubvoorburg@gmail.com. Houd deze website in de gaten, of geef je contactgegevens door via de mail, om te weten wat we dan gaan doen!

De kidsclub staat onder leiding van Ludy en Sam van der Zwan, Pauline de Jong en Thea en Franke-Jan Waterlander.

Lees hier meer over ons!

Kidsclub in coronatijd

Het goede nieuws is dat er voor de kinderen geen maatregelen zijn, behalve het verzoek uw kind niet te laten komen bij verkoudheidsklachten. Voor de ouders is in verband met de nieuwe maatregelen in de binnenkomsthal een mondkapje verplicht (dit geldt dus niet voor kinderen) net als het houden van 1,5m afstand. Als u liever niet naar binnen wilt, mag u uw kind ook alleen naar binnen laten gaan (behalve als uw kind voor de eerste keer komt).

De lunch is op dit moment alleen met de kinderen en nog niet met de ouders. Hopelijk komt daar snel verandering in. De kinderen mogen nog wel genieten van een lekker broodje knakworst.

.Heeft u vragen of opmerkingen hierover, mail dan naar kidsclubvoorburg@gmail.com.