Wie zijn wij?

Wat is Voorburg Leeft?

Voorburg Leeft is een initiatief vanuit de Evangelie Gemeente Morgenstond in Scheveningen. Voorburg Leeft organiseert activiteiten om andere Voorburgers te ontmoeten, van het leven te genieten en samen aan de slag te gaan met vragen over het leven. Hiervoor organiseren we een divers palet aan activiteiten. Activiteiten voor kinderen en voor mannen, Let’s Meet (tijd voor ontmoeting) en gebed. Deze activiteiten staan open voor een ieder – wat je ook gelooft!

De activiteiten die we organiseren zijn allereerst leuk, interessant en gezellig. Tijdens de activiteiten proberen we altijd stil te staan bij wat ons in het leven bezig houdt. Bezig te zijn met vragen die wij hebben en vragen die jullie hebben. Graag gaan we samen op zoek naar antwoorden.

Voor ons is het christelijk geloof de inspiratiebron voor vragen over het leven. We zijn benieuwd wat voor jou belangrijke inspiratiebronnen zijn. Hoe jij aankijkt tegen onze antwoorden. En welke nieuwe inzichten we kunnen ontdekken. Niet dat wij denken alle antwoorden te hebben. Maar we denken dat we door samen te zoeken deze kunnen vinden!

Wie zit er achter Voorburg Leeft?

Voorburg Leeft is een initiatief van de Evangelie Gemeente Morgenstond in Scheveningen (www.egmscheveningen.nl). In deze gemeente is een grote groep uit Voorburg aangesloten. Op een bepaald moment is de wens bij de Voorburgers ontstaan om ons meer te richten op de eigen woonplaats. Voorburg Leeft is daar het uitvloeisel van. Voorburg Leeft wordt gesteund door EGM Scheveningen.

De bedoeling is om de activiteiten in de loop van de tijd uit te breiden.

Sam & Ludy van der Zwan en Tjeerd & Pauline de Jong zijn verantwoordelijk voor Voorburg Leeft. De activiteiten van Voorburg Leeft worden mede georganiseerd door anderen in Voorburg en met ondersteuning van mensen uit Den Haag en Scheveningen.

Meer informatie